top of page

ALOJAMIENTO

ADJUDICACIÓN

Intentarem acollir la major quantitat de balladors que ho demanin, però no ho podem garantir, per això, en breu us recomanarem alguns hotels de la ciutat.

Si vens de fora de Barcelona i vols que un ballador de la ciutat t'aculli a casa seva hauràs d'emplenar el formulari relatiu al hosting indicant que busques allotjament.

De la mateixa manera, si vius a Barcelona i vols oferir allotjament a un hopper que vingui de fora hauràs d'emplenar també el mateix formulari indicat que ofereixes allotjament

Si nos plau, empleneu aquest
formular amb antelació per poder quadrar totes les places com més aviat millor.

Amfitrió i visitant, potser el començament d'una nova amistat

Si mai ha acollit a un ballador d'un altre país o d'una altra ciutat a casa teva o si mai has estat acollit per a ballador de Barcelona aquesta information pot ser util per a tu. ¡Anima't a viure un cap de setmana de blues diferente!

 

 

 Intente estar en contacto amb el teu convidat abans que arribi a Barcelona, especialment per saber quin dia ia quina hora arribarà a la ciutat. En aquesta web trobaràs informació sobre com anar de l'aeroport al centre de Barcelona perquè puguis facil-li, però no oblidis indicar-li com arribar fins a casa teva.

 

Diga-li a la persona que aculls si ha de portar alguna cosa (tovalloles, llençols, sac de dormir, etcètera) i estaria bé fer-li saber si dormirà en un llit, en un sofà, en un sofà-llit, etc.

 

No et preocupis si no saps cuinar (sempre pots optar pel pa amb tomàquet ;) o si no tens cotxe: no és responsabilitat teva donar-li de menjar tot el dia ni portar-li de ruta per Barcelona, encara que semper és benvingut facilitar indicacions/mapes del transporte publico o de supermercats i restaurants de la teva zona.

 

La idea es que acullis a la persona les nits que dura el Cocoa Blues Exchange, però si et sol·licita estar alguna nit de més hauríeu de parlar-ho abans per evitar malentesos.

 

AMFITRIO

VISITANTE

 

Facilita al teu amfitrió información relativa a los detalles del teu viatge.

 

No oblidis preguntar-li si has de portar alguna cosa (tovalloles, llençols, sac de dormir, etcètera). Si el teu amfitrió no pot acompanyar-te a totes les jams o festes pregunta-li si et podria donar indicacions de com arribar als different llocs de les activitats (i specialment inform't de com tornar a casa seva).

 

De la mateixa manera, recorda que el menjar no està inclòs en l'allotjament així que pregunta al teu amfitrió on és el super o el restaurant més apropiado. No oblidis ser net i ordenat i recorda que mai està de més portar a la persona que t'acull un petit detall, com per exemple some delicatessen o un souvenir de la teva ciutat ;)

I el més important de tot… gaudeix d'aquests dies de blues  i de bon rotllo a Barcelona!! _cc781905-5cde-3194-bb3b-1536dde-cc5cf__7cde-cc5 3194-bb3b-136bad5cf58d_    

bottom of page