top of page

HOSTING

ALLOTJAMENT

Intentarem acollir la major quantitat de balladors que ho demanin, però no ho podem garantir, per això, en breu us recomanarem alguns hotels de la ciutat.

Si véns de fora de Barcelona i vols que un ballador de la ciutat t'aculli a casa seva hauràs d'emplenar el formulari relatiu al hosting indicant que busques allotjament.

De la mateixa manera, si vius a Barcelona i vols oferir allotjament a un hopper que vingui de fora hauràs d'emplenar també el mateix formulari indicant que ofereixes allotjament

Si us plau, empleneu aquest
formulari amb antelació per poder quadrar totes les places com més aviat millor.

Amfitrió i visitant, potser el començament d'una nova amistat

Si mai has acollit a un ballador d'un altre país o d’una altra ciutat a casa teva o si mai has estat acollit per un ballador de Barcelona aquesta informació pot ser útil per a tu. Anima't a viure un cap de setmana de blues diferent!

 

 

 Intenta estar en contacte amb el teu convidat abans que arribi a Barcelona, especialment per saber quin dia i a quina hora arribarà a la ciutat. En aquesta web trobaràs informació sobre com anar de l'aeroport al centre de Barcelona perquè puguis facilitar-li, però no oblidis indicar-li com arribar fins a casa teva.

 

Diga-li a la persona que aculls si ha de portar alguna cosa (tovalloles, llençols, sac de dormir, etcètera) i estaria bé fer-li saber si dormirà en un llit, en un sofà, en un sofà-llit, etc.

 

No et preocupis si no saps cuinar (sempre pots optar pel pa amb tomàquet ;) o si no tens cotxe: no és responsabilitat teva donar-li de menjar tot el dia ni portar-li de ruta per Barcelona, encara que sempre és benvingut facilitar indicacions/mapes del transport públic o de supermercats i restaurants de la teva zona.

 

La idea és que acullis a la persona les nits que dura el Cocoa Blues Exchange, però si et sol·licita estar alguna nit de més hauríeu de parlar-ho abans per evitar malentesos.

 

AMFITRIÓ

VISITANT

 

Facilita al teu amfitrió informació relativa als detalls del teu viatge.

 

No oblidis preguntar-li si has de portar alguna cosa (tovalloles, llençols, sac de dormir, etcètera). Si el teu amfitrió no pot acompanyar-te a totes les jams o festes pregunta-li si et podria donar indicacions de com arribar als diferents llocs de les activitats (i especialment informa't de com tornar a casa seva).

 

De la mateixa manera, recorda que el menjar no està inclòs en l'allotjament així que pregunta al teu amfitrió on és el super o el restaurant més proper. No oblidis ser net i ordenat i recorda que mai està de més portar a la persona que t'acull un petit detall, com per exemple alguna delicatessen o un souvenir de la teva ciutat ;)

I el més important de tot… gaudeix d'aquests dies de blues  i de bon rotllo a Barcelona!!       

bottom of page